Timing

Ett recept på bra gatufoto är bra timing. Små subtila detaljer gör hela bilden, och hade fotot tagits en sekund senare hade bilden för evigt varit borta. Här hittar du bilder på temat "perfekt timing".

Läs mer

Ensamhet

När jag gatufotograferar dras jag ofta till människor med ett visst vemod i blicken. Jag kan inte sätta fingret på vad exakt jag söker, men jag känner väl igen känslan när den träffar mig. Här samlar jag bilder ut mitt pågående projekt på temat ensamhet.

Läs mer

Skuggor

Skuggor fascinerar mig. Särskilt på våren när solen står som lägst i Göteborg, vilket skapar härligt dramatiska skuggor som sätter igång fantasin. Skuggor är ett pågående gatufotoprojekt på temat skuggor och silhuetter.

Läs mer

Kollektivtrafik

Jag älskar spårvagnarna i Göteborg. Speciellt de gamla hederliga vagnarna som fotfarande rullar i Göteborg. Kollektivtrafik är ett pågående projekt, där jag samlar bilder från kollektivtrafiken; spårvagnar, bussar, pendeltåg och hållplatser. Att fotografera ombord på spårvagnar är en härlig utmaning, speciellt då du inte har någonstans att ta vägen.

Läs mer

Kärlek

Kärlek är ett pågående projekt där jag samlar gatufoton på temat kärlek i alla dess former.

Läs mer

Gatufoto med blixt

Här hittar du mina gatufoton med blixt. Något som ger en härlig kick i magen och punch i färgerna.

Läs mer